Два пътя от областната пътна мрежа на Сливен са затворени

1976
Два пътя от областната пътна мрежа на Сливен са затворени
Снимка: БГНЕС

Два пътя от областната пътна мрежа на Сливен са затворени заради навявания, съобщи за Радио "Фокус" – Сливен дежурният в Областно пътно управление. Заради силния вятър са се образували преспи и снегонавявания.

Затворени за движение са пътищата Гурково – Сливен, който е част от първокласния път I – 6, и Конаре – Твърдица. „В момента по две машини в тези участъци се опитват да изчистят пътищата, но заради вятъра това става бавно. Отсечките ще бъдат пуснати за движение веднага след изчистването им, но е трудно да се каже точен час“, каза дежурният. Заради силния вятър е намалена видимостта в планинската част на област Сливен, в общините Котел и Твърдица.

Съмнение за случай на свински грип в Сливен

Мъж, със съмнения за свински грип, се лекува в Инфекциозното отделение на МБАЛ „Д-р Иван Селимински“ в Сливен, съобщи за Ра...

В планината продължава да вали слаб сняг и да духа северен вятър. Проходими при зимни условия са пътищата в областта. Няма въведени ограничения, движението се извършва при зимни условия. Трафикът по магистрала „Тракия” и по пътя София – Стара Загора – Нова Загора – Сливен – Бургас е с нормална интензивност.

Заради снеговалежа остава забранено движението на автомобили над 10 т през Котленския проход. В сила остава ограничението за тежките камиони над 10 тона през проходите Вратник и Твърдишки.

Затворени за движение на камиони над 12 тона са всички пътища на територията на областта. Общо 24 машини почистват в момента пътищата в Сливенско. Температурите в областта тази сутрин са между минус 7 и минус 3 градуса.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com