Кавказки овчарки нахапаха мъж от Нова Загора

6681
Кавказки овчарки нахапаха мъж от Нова Загора
Снимка: БГНЕС

Мъж е нахапан от кавказки овчарки в двора на бившото Държавно земеделско стопанство в промишлената зона на града, предава Topnovini.bg.

Тежкият инцидент е станал във вторник, съобщава "Труд", като цитира свои източници. Пострадалият е бил откаран по спешност в общинската болница, а от там го транспортирали до областната болница в Сливен. "Пациентът бе приет около 13:00 часа във вторник, настанен е в ортопедията",каза зам.-директорът на лечебното заведение д-р Хрисант Хрисантов. Кучетата нанесли на жертвата си множество рани по тялото.

Две версии за инцидента на гара Пловдив

На този етап две са версиите за тежкия инцидент на гара Пловдив, при който пострадаха седем пътници. Грешка на машиниста или техническ...

Мъжът гостувал на приятел в района. На прибиране минал край базата на бившето ДЗС, където в момента имало свинарник и база за продажба на смески. Според първоначалната информация за случая, входната врата на базата не била заключена.

Двете кучета успели да излязат и се нахвърлили върху минувача. Започнали да го дърпат и да го хапят. Хора наоколо чули виковете му и успели да го спасят. Те се обадили на спешния телефон.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com