В много райони на Сливен има минисметища

8186
В много райони на Сливен има минисметища
Снимка: бгнес

В много райони на Сливен има мини сметища. За това сигнализираха слушатели на Радио „Фокус”-Сливен. Едно от сметищата е зад блок 31 в квартал „Сини камъни“. Огромната купчина е предимно от строителни отпадъци, но вече има и торби и чували с битови. Такова мини сметище има и в подножието на хълма до парк „Юнак“, до недостроената спортна зала и булевард „Стефан Стамболов“.

Там също има голяма купчина от строителни и битови отпадъци, както и големи купчини окосена и гниеща трева. Всички тези боклуци са обградени от висока трева и непочистени храсти, а хората подали сигнала се опасяват, че освен кърлежи и бълхи, от там ще започнат да излизат и змии.

Лечков: Роби сме на няколко икономически групировки

Двуличие и лицемерие, така определи сегашното управление  бившият кмет на Сливен Йордан Лечков. Той обяви в bTV, че ще се кандида...

На много места в града има окосена трева, която е оставена да съхне и гние на купчини. Такива има на зелените площи в квартал „Дружба“, а около тях има клони, найлонови торбички и битови отпадъци.

На местата, където тревата не е окосена тя достига метър. Хората за пореден път призовават Община Сливен да се заеме с почистването и окосяването на зелените площи, както в кварталите, така и по алеите и парковете.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com