В Сливен разбиха две нарколаборатории

7759
В Сливен разбиха две нарколаборатории
Снимка: Thinkstock

През последните две седмици в Сливен и района са разкрити две нарколаборатории. Иззети са метамфетамини и канабис. Задържани са четирима мъже и една жена. Приключени с мнение за съд са 12 досъдебни производства, съобщава БНР.

В наето от 18-годишно момиче жилище в сливенския квартал "Република" е разкрита мобилна лаборатория за производство на синтетичен наркотик. Полицията е иззела предмети и прекурсори за производството, метамфетамини и канабис в саксии.

Засилени проверки по контрол на скоростта по пътищата в Сливен

Пътната полиция в Сливен провежда засилени проверки по контрол на скоростта, съобщиха от ОД на МВР. Непрекъснато в продължение на 24 ча...

В село Тополчане е разкрита друга напълно оборудвана нарколаборатория. В момента на производство на синтетичен наркотик е задържан криминалнопроявен 45-годишен мъж.

1500 стръка канабис са открити в овощна градина на криминално проявен 56-годишен жител на село Коньово, който е предал на полицията 20 килограма тютюн и цигари без бандерол.

300 грама сух канабис и 56 растения са иззети от дома на 45-годишен сливналия. В центъра на Сливен е арестуван и 20-годишен мъж с наркотици в автомобила.

Продължава разследването на престъпната дейност на петимата задържани. Продължават и спецакциите на полицията по установяването на производители и разпространители на наркотици. Извършени са над 100 проверки за продажба на наркотици в районите на училищата в Сливен, Нова Загора, Котел и Твърдица.

Половин Сливен е без вода преди Великден

Авария остави половин Сливен без вода на Велика събота. Аварията е станала ул. "Балатон", съобщиха от ВиК дружеството на града пред Рад...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com